Hirdetés

Computex 2013: AverMedia videómegosztók a porondon

Az AverMedia természetesen felkészült az idei Computexre, és elsősorban legújabb HD videorögzítő és streamelő termékek kapnak főszerepet. Kétségtelen, hogy a legérdekesebb megoldás a Live Gamer Portable nevű termék, mely a C875-ös jelzést viseli. Korábban már írtunk erről az újdonságról, így meglepetés nem érhet senkit. A koncepció továbbra is nagyon jó, ráadásul ez a piac egyetlen felvevője, ami kiegészítő eszköz nélkül is működik, és mentési módot biztosít egy SD szabványú memóriakártyára.

AverMedia WIFI TV HD
AverMedia WIFI TV HD [+]

A többi újdonság szempontjából a WIFI TV HD egy tévédoboz, amivel HD digitális TV adás nézhető Android/iOS operációs rendszert futtató tableteken a vezeték nélküli helyi hálózaton keresztül. Az AVerTV alkalmazás segítségével ráadásul elérhető az EPG (elektronikus programfüzet), az ütemezett felvétel és a több hangsáv támogatása.

AverMedia EzRecorder
AverMedia EzRecorder [+]

Az EzRecorder egy másik újdonság, ami az öregedő VHS/8mm/Hi8 családi felvételek HDD-re másolásához készült, tehát az emlékek örökre elraktározhatók immáron digitális formában. Számítógépre nincs szükség, így az eszköz önmagában használható, és bármilyen analóg videó digitalizálásához megfelelő.

AverMedia AVerCaster HD Duet
AverMedia AVerCaster HD Duet [+]

Készül még az AVerCaster HD Duet, ami egy kétcsatornás videostreamelő kompakt kialakításban. A rendszer elfogadja és átkódolja a HDMI vagy komponens bemeneti forrásból származó HD videoanyagokat, majd továbbítja a tartalmat a hálózaton keresztül. Ennek megfelelően a rendszer használható közvetítésre az Interneten keresztül is, az RTMP közreadásával a Content Delivery Network (CDN) hálózaton és a népszerű élő közvetítési platformokon, úgymint a USTREAM, a Livestream és a Justin TV.

Előzmények

Hirdetés