Hirdetés

ASUS Republic Of Gamers Vulcan ANC headset: játékosok igényeire szabva

Az ASUS ma hivatalosan is bemutatta Republic of Gamers sorozatba szánt fejhallgatóját, a Vulcan ANC-t. Az ANC nem más, mint az Active-Noise-Cancelling, azaz az aktív zajszűrő, mely a kívülről érkező monoton zajok szűrésére alkalmazható hatékonyan. Ehhez egyetlen AAA méretű elem szükségeltetik, ami a gyártó által megadott adatok alapján maximum 40 óráig képes ellátni feladatát. Minden más zajforrást maximum 30 dB-lel képes csökkenteni a passzív zajszűrés, azaz a bőrből készült fülpárna és annak fület "szorosan" körülölelő kialakítása.


[+]

A Vulcanban két darab 40 mm-es hangszóró kapott helyet, ez felel a teljes, 10 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciatartomány lefedéséért. Egy zajszűrős mikrofon is a felszereltséget képezi, mely eltávolítható, ha éppen nincs rá szükség. A fejhallgató teljes harci díszben 325 grammot nyom a mérlegen és szabványos 3,5 mm-es jack dugóval csatlakoztatható a PC vagy bármilyen más audioeszköz kimenetére. A könnyebb hordozhatóság végett a Vulcan egészen kicsire összehajtható és további könnyítés, hogy még egy praktikus tokot is kap hozzá a vásárló.


[+]

Sajnos a termék pontos ára és megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, viszont a gyártó állítása szerint Magyarországon is megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés