Hirdetés

A Klipsch Mode lesz a gyártó első aktív zajszűrős fejhallgatója

A prémium audio termékekről ismert Klipsch csak néhány évvel ezelőtt szállt be a fülhallgatók piacára, de első fejhallgatójukat csak 2010-ben mutatták be. Idei újításuk ezen a téren az aktív zajszűrős Mode névre hallgató típus, ami persze továbbra is prémium termékek közé sorolandó, hiszen a gyártó nem az olcsó termékeiről ismert.

A fekete-réz színben pompázó, bőrbevonatú fülpárnákkal rendelkező, 32 ohm bemeneti impedanciájú fejhallgatóban 40 mm-es mélyközép és 15 mm-es magas hangszórók dolgoznak, és a gyártó által megadott adatok alapján 20 Hz-20 kHz-es frekvenciaátvitelre képes, érzékenysége pedig 97,5 dB (1mW, 15mm).

Az aktív zajszűrést egyetlen elemmel 45 óráig élvezhetjük, nélküle pedig normál fejhallgatóként is használható a Mode. A fejhallgatóhoz két lecsatlakoztatható kábel is jár, melyből az egyik egy hagyományos 3,5 mm-es jack dugóval rendelkező összekötő kábel, míg a másik egy Apple iPhone-hoz való szett hangerőszabályzóval és mikrofonnal.

A Klipsch Mode megjelenésére ősszel számíthatunk, előzetes információk szerint pedig 350 dolláros árcédula valószínűsíthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés