Három, profiknak szánt monitorral újít az ASUS

A ProArt széria három gyárilag kalibrált IPS panellel szerelt modellel bővült.

Az ASUS tovább bővítette az elsősorban profi tartalomgyártóknak szánt ProArt termékcsaládját, legújabb sajtóközleményükben három új monitorról rántották le a leplet. A trió mindhárom tagja gyárilag kalibrált, Calman minősítéssel és 2-nél alacsonyabb Delta E értékkel rendelkező IPS panelt kapott, amelyek nem csak az sRGB, de a DCI-P3 és a Rec.709-es színteret is lefedik.


[+]

Az újdonságok csúcsát a 27 hüvelykes ProArt PA279CV jelenti, amely UHD felbontást és HDR10 támogatást kínál 60 Hz-es képfrissítési ráta mellett, míg a szintén 27” képátlójú PA278CV már 75 Hz-re képes, felbontását tekintve viszont be kell érnünk a QHD-vel. A két említett megjelenítő egyaránt 350 nites maximális fényerőt tudhat magáénak, viszont a hármas legkisebb, 24 hüvelykes, PA247CV névre hallgató tagja esetében ez az érték 300 nitre, a pixelszám pedig 1920x1080-ra csökkent, a képfrissítés viszont maradt 75 Hz-en.


[+]

Mindhárom monitor rendelkezik 65 wattig töltésre is használható USB Type-C csatlakozóval, DisplayPort és HDMI bemenetekkel, valamint egy négyportos USB 3.1 hubbal, igény esetén VESA konzolra cserélhető állványuk pedig a magasságállítás, a forgathatóság és a dönthetőség mellett a pivot módot is támogatja.

Az új monitorok ára és piacra kerülési dátuma egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés