Hirdetés

31,5 hüvelykes ASUS monitor, ezúttal játékos helyett kreatív lelkeknek

A grafikai célokra szánt ProArt széria gyarapodott egy 1440p-s, 75 Hz-es modellel.

Az ASUS egy alkotó szellemmel megáldott egyéneket célzó monitorról lebbentette fel a fátylat, ami a ProArt sorozatú megoldások legfrissebb képviselője, és a PA328QV típusjelet kapta. A HDR10 plecsnit hordó készülék 31,5 hüvelykes IPS panelje 2560x1440 pixeles felbontással rendelkezik, tipikus fénysűrűsége 350 cd/m² (HDR csúcs: 400 cd/m²), statikus kontrasztaránya a kategóriában megszokott 1000:1, képfrissítési rátája 75 Hz, GtG válaszideje pedig 5 ezredmásodperc. A delta E<2 gyári kalibrációval érkező kijelző 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes 100 százalékos sRGB/Rec.709 színtérlefedettség kíséretében.


[+]

Az OSD menü természetesen hozza az olyan, termékcsaládra jellemző funkciókat, mint amilyen például a hat állítható színtengely vagy az úgynevezett "QuickFit Plus", amellyel rácshálót vetíthetünk a képernyőre, s így könnyen ellenőrizhetjük, hogy munkánk miképp fog mutatni nyomtatásban. Természetesen ekkora méretnél már nem meglepő a PiP és PbP megléte, de a VESA Adaptive-Sync technológia használata ugyancsak kipipálható a periféria specifikációs listáján.


[+]

Az I/O szekciót egy 1.2-es DisplayPort, két HDMI 2.0 bemenet, egy DisplayPort alt módot támogató, 65 watt továbbítását lehetővé tévő USB Type-C konnektor, négy USB 3.0 csatlakozó, illetve az elmaradhatatlan 3,5 mm-es jack lakja, és a talp minden irányban mozgatható, sőt, még kétirányú pivotot is tud. A VESA rögzítőpont 100 x 100 mm-es formában teszi tiszteletét, és ha nincs sok hely az asztalunkon, a beépített 2 wattos sztereó hangszórókat biztos díjazni fogjuk. Az újonc vételárát egyelőre nem közölte a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés