Hirdetés

Az iMac ellenfelének tartják az ASUS ET2700 AIO PC-jét

Az idei CeBIT kiállításon mutatta be az ASUS először az ET2700 típusjelzésű All in One PC prototípusát, melyről azóta szinte már mindenki megfeledkezett, pedig már akkor is az Apple iMac erős konkurenciáját látták benne. Mindenesetre az ET2700 nem tűnt el végleg a süllyesztőben; a mostani bejelentés szerint háromféle változatban kerül a boltok polcaira, amiből kettő érintésérzékeny lesz és egyszerre tíz különböző pontot képes megkülönböztetni, míg a harmadik híján lesz ennek a képességnek. Ettől függetlenül a gépek mindegyikében 27"-es, 1920x1080 képpont felbontású kijelző lesz, méghozzá MVA panellel, ami a TN+film panelnél több szempontból jobb képminőséget és 178 fokos betekintési szögeket biztosít.

A gépek motorját az Intel Sandy Bridge processzorok adják, pontosabban a Core i3-2120, i5-2400S, i5-2405S és i7-2600S típusok közül lehet válogatni, ami mellé maximum 8 GB rendszermemóriát lehet társítani. A grafikus számításokat a processzorba integrált HD 3000 biztosítja, míg egyes modellekhez NVIDIA GeForce GT 540M is kérhető lesz. Mindegyik konfigurációban alapfelszereltség lesz a hagyományos merevlemez 2 TB maximum tárkapacitással, a Gigabit Ethernet, az IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi csatoló, a többféle kártya fogadására képes kártyaolvasó, egy 2 MP-es webkamera, valamint egy Blu-ray combo optikai egység, továbbá egy 3,5 wattos sztereó hangszórópár különálló mélyhangszóróval a notebookoknál is megismert SonicMaster technológiával.


[+]

A csatlakozók között a szokásos USB 2.0 kapuk mellett két darab USB 3.0 valamint eSATA is lesz, valamint egyes modellek esetében VGA és HDMI bemenet is fellelhető lesz. A gyártó pontos megjelenési dátumot nem említett, de az már biztos, hogy az új ASUS AIO PC-k ára 1499 dollárról fog indulni. Értesüléseink szerint idehaza hivatalosan nem kerülnek a boltok polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés