Hirdetés

IFA 2012: ASUS Designo MX239H és MX279H vékonykávás monitorok

A tegnap előtt bemutatott ASUS PB278Q WQHD monitort a gyártó főleg professzionális feladatkörökbe és tehetős játékosok asztalára szánta, azonban a napokban folyó IFA 2012 alkalmával két olyan megjelenítőt prezentált a cég, amelyek arany középutat jelenthetnek az unalomig ismételt TN+film paneles monitorok és a minőségi, de roppant drága felsőkategória között.


[+]

Az ASUS Designo MX239H és MX279H megjelenése stílusos: a napórára emlékeztető karcsú, ezüst színű állványon egy alapvetően fekete monitor ül, az egyhangúságot a monitor alján végighúzódó ezüst csík töri meg, ahol többek között a kezelőszervek is sorakoznak. A két újdonság oldalsó és felső kávája kifejezetten vékony, amely nem csak esztétikailag előnyös, de egy többmonitoros rendszer esetében kevesebb holtteret eredményez. A tervezésnél vastagságukra is ügyeltek, a két monitor mindössze 14,5 és 17,5 mm-es mélységgel rendelkezik.


[+]

A Designo MX239H és MX279H rendre egy 23 és egy 27 hüvelykes képátlójú, tükröződésmentes IPS panelt kaptak, felbontásuk egységesen 1920x1080 pixel. A hátukon sorakozó csatlakozók pontos listáját még nem közölték, de az biztos, hogy két HDMI bemenet a repertoár része lesz. A monitorok hangok megszólaltatására is képesek, erről az ASUS SonicMaster gondoskodik, hogy a fizikai korlátok ellenére elfogadható minőséget kapjunk. A beépített csipogókat általában érdemes fenntartásokkal kezelni, de jelen esetben némi bizakodásra adhat okot, hogy a technológia kifejlesztésébe a Bang & Olufsen is besegített.


[+]

Az ASUS Designo MX239H és MX279H monitorok megjelenési dátumát és vételárát még nem konkretizálták.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés