Hirdetés

Fatal1ty X79 alaplapot készít az ASRock

Az ASRock nem feledkezett meg a Faltal1ty hardverek rajongóiról, így az X79 lapkakészletes, LGA2011 foglalatú alaplapból is elkészíti a piros-fekete változatot, melyet kifejezetten a gémerek számára kínál majd. Az Intel Sandy Bridge-E processzorokat fogadó alaplapra négy darab DDR3 memóriafoglalat, szintén négy darab PCIe x16, egy PCIe x1 és két PCI foglalat került, így akár négy kártyával is megvalósítható a CrossFireX vagy SLI konfiguráció, illetve a régebbi (PCI-os) kártyákkal is megoldott a kompatibilitás.


[+]

Belső SATA rendszerű tárolóból összesen 10 darabot képes fogadni (ebből 6 darab SATA 6 Gbps és 4 darab SATA 3 Gbps), valamint a hátoldali kivezetésen két eSATA aljzat is helyet kapott. USB 3.0-s kapuból sem lesz hiány, hiszen az említett hátlapi panelen négy kivezetés látható, illetve egy 3,5"-es meghajtóhelyre szerelhető kiegészítő panelen még kettőt találunk.


[+]

A hagyományos USB 2.0-s portok között egy Fatal1ty USB port is megbújik, a kifejezetten gyors frissítéssel dolgozó USB 2.0-s egerekhez. Gigabit Ethernet portból csak egyet kapunk, viszont van FireWire vezérlő és hozzá tartozó kivezetés is, illetve a 7.1-es HD Audio kodekből sincs hiány. Az extrák sorában az aranyozott prémium kondenzátorok, hibakód kijelző, alaplapra kivezetett power és reset gomb, valamint hátlapi Clear CMOS gombokat találunk.


[+]

Az újdonság ára és pontos megjelenési dátuma sajnos egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés