Hirdetés

Saját SSD-hűtőkkel szolgálja ki alaplapjait az ASRock

A Blazing M.2 Gen 5 Fan-Heatsink termékcsalád öt különböző típusformátumban kérhető.

A PCI Express 5.0-s SSD-k szállingózásával egyre több cég néz szembe a fejlesztések jelentősnek mondható hőtermelésével, így nem meglepő, hogy érkeznek a különféle hűtők. A legnagyobb gondot itt az jelenti, hogy a jó eredményhez relatíve méretes bordát kell alkalmazni, ami nem túl szerencsés megoldás, hiszen az alaplapgyártók különböző területekre helyezik el a leggyorsabb M.2 csatolót, tehát figyelembe kell venni azt is, hogy a kiszemelt SSD-hűtő számára egyáltalán van-e elég hely.


[+]

Az ASRock nem szeretne semmit sem a véletlenre bízni, így a saját alaplapjaikhoz már több hete felkínálták a Blazing M.2 Gen 5 Fan-Heatsink termékcsalád Type-1 és Type-2 fejlesztését, de ezeket most kiegészítik a Type-3, Type-4 és Type-5 modellekkel.


[+]

Mindegyik SSD-hűtő M.2 2280-as formátumú SSD-kre helyezhető, és 30 mm átmérőjű, 10 mm vastag ventilátor dolgozik rajtuk. Amit vásárlás előtt figyelembe kell venni, hogy a Type-1 és Type-2 modellek az AMD X670E, B650E és B650, míg a Type-3 és Type-4 opciók az Intel Z790 jelzésű vezérlőhídját használó alaplapokhoz valók, míg a Type-5 egy különleges dizájn, ami kifejezetten a B650E Taichihoz illeszkedik.

A Blazing M.2 Gen 5 Fan-Heatsink SSD-hűtők 30 dollár környékén szerezhetők be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés