Hirdetés

Apróbb frissítés kap a GPD Win 2

Készül viszont a GPD Win Max, amely a Smach Z kézikonzolra reagál.

A GPD Win 2 egy ideje már a piacon van, és viszonylag sikeresnek is tekinthető, de túl sok teljesítményt azért nem kínál, hiszen egy Intel Core m3-7y30 dolgozik benne, de a gyártó úgy döntött, hogy kiadnak egy újabb verziót, amelybe már az Intel Core m3-8100Y CPU-t szerelik.

Ennek a változásnak leginkább a magasabb turbó órajel miatt lesz értelme, amit még talán el is lehet érni, ugyanis átdolgozásra kerül az alaplap dizájnja, ami jobb hőelvezetést tesz majd lehetővé. Javul még a hangszóró minősége, a gyorsabb, A2 osztályú microSD memóriakártyák sebessége is kihasználható lesz, illetve az adattároló kapacitása 128-ról 256 GB-ra nő.

Az új GPD Win 2 a hónap végén jelenik meg, az ára pedig 775 dollár lesz.

A vállalat egyébként idén még a Smach Z kézikonzolra is reagál, ugyanis készül a GPD Win Max, amelyről egyelőre csak szivárognak az adatok, de annyi már biztosnak tűnik, hogy teljesítményben jelentős lesz az előrelépés, mivel az Intel processzorát felváltja egy AMD-től származó beágyazott Ryzen. Ennek a típusa még ismeretlen, viszont hasonló van a Smach Z-ben, tehát a GPD beveti a megfelelő fegyvert a megfelelő időben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GPD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés