Hirdetés

Apró tápegység mini-ITX rendszerekhez

A VIA kisméretű – mini- és nano-ITX – alaplapjainak bűvöletében élő kaliforniai Mini-Box.com piacra dobta a világ alighanem legapróbb számítógépes tápegységeit. A PW-120-M és a PW-200-V segítségével tovább csökkenthető a házilag – vagy akár gyárilag – barkácsolt PC-k vagy szórakoztatóelektronikai berendezések mérete.


A PW-120-M sztárfotón

A két tápegység azonos specifikációkkal rendelkezik, csak formájuk eltérő: névleges teljesítményük 200 watt, amely a gyártó közleménye szerint elegendő akár egy 3 GHz-es Pentium 4 processzorral szerelt rendszer kiszolgálásához is. Az egyenáramú tápegység 12 voltos tápfeszültségről működik, melynek forrása lehet egy AC-DC adapter, de akár egy 12 voltos elem is. Az egységek közvetlenül az alaplapok ATX tápcsatlakozójába dughatók. .


...és akcióban

A ventilátor nélküli, teljesen zajtalanul működő modellek a legtöbb mini-ITX formátumú alaplaphoz illeszkednek, az EPIA M, PD és MII sorozathoz mégis inkább a PW-200-V-t ajánlja a gyártó. Az egyenáramú tápegységek az Egyesült Államokban 50 dollárért vásárolhatóak meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés