Hirdetés

Apró, de mégis vagány ház a játékosoknak

Az X2 bejelentette a TRAJAN nevű házat, mely amellett, hogy a játékosokat célozza meg, igen kis helyet kínál belül, de a jó dizájnnak hála ebből nem lesz probléma. A teljesen feketére festett, 3,4 kg-os termék Mini-ITX méretű alaplapot fogad, és egy darab 5,25, illetve kettő 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók a szokásoknak megfelelően rejtett fiókba helyezhetők, illetve ide 2,5 colos adattárolók is beépíthetők.

Az 342 mm magas, 445 mm mély és 112 mm széles házban a meleg levegőt az oldalt elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el. A tornyon az I/O panel oldalt kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy darab 3.0-s és két 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez biztosította a megfelelő kivágást, emellett kisebb vízhűtő beszerelése sem lehetetlen. A termék korlátozott szélessége miatt csak kisebb processzorhűtőket képes fogadni, de a VGA-k beszerelésére van lehetőség, ráadásul itt a komolyabb méretű megoldások is szóba jöhetnek, hiszen fektetve helyezkednek majd el az alaplappal párhuzamosan. A tápegység szempontjából egy szabványos méretű ATX megoldás jöhet szóba.

Az X2 TRAJAN szállítása már megkezdődött, a termék 55 euróért vihető haza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés