Hirdetés

Fehér verzióban is elérhető a Thermaltake Core X9 háza

A Thermaltake még az idei CES-en mutatta be Cube Case sorozat legújabb házait, melyek között megtalálható volt a Core X9. Utóbbi leginkább a méreteivel, a kialakításával, illetve a beszerelhető ventilátorok számával hívta fel magára a figyelmet, hiszen nem kevesebb, mint húsz darab 12 cm-es szélgépet lehet elhelyezni a házban.

A Thermaltake ugyanakkor leginkább a trendeket követi, így mindegyik új Cube Case sorozatú ház feketére volt festve, ám a vállalat néha a drágább modellekből készít úgynevezett Snow Edition verziót, amely a nevének megfelelően fehér színezést kap.

Így történt ez a Core X9 esetében is, de a Snow Edition opció semmi másban nem különbözik a fekete alapmodelltől, így a pontos adatok a fentebb linkelt hírben megtalálhatók. Sajnos a fehér színért a Thermaltake 10 dollárral többet kér, így a Core X9 Snow Edition 180 dollárért vásárolható meg. Ezt a vállalat azzal magyarázza, hogy a fekete verzióra továbbra is nagyobb lesz az igény, így a fehér változat csak némileg magasabb árcédulával lehet nyereséggel árulni. Ebben természetesen van ráció, hiszen az alkatrészek megrendelésénél jellemző a mennyiségi kedvezmény, de kisebb mennyiségű rendelés mellett ez nem lehet túl nagy.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés