Hirdetés

Megfizethető 4K-s, FreeSync technológiát használó AOC kijelző érkezik

Az AOC egy új 4K-s kijelzővel frissítene, amely termék elsődlegesen az árával hívná fel magára a figyelmet, illetve nem elhanyagolható módon támogatná a VESA Adaptive-Sync technológiáját, ezen belül is az AMD FreeSync implementációját. Utóbbi esetben a maximális frissítési frekvencia 60 Hz lenne, de a minimumot nem adta meg a cég.

Az U2879VF egy 28 hüvelykes kijelzőt használ, a natív felbontása pedig 3840x2160 pixel. A TN panelre épülő újdonság természetesen nem kínál majd túl jó betekintési szögeket, viszont a válaszideje mindössze 1 ezredmásodperc lesz (szürkéből szürkébe váltás esetén), amit a 300 cd/m²-es fénysűrűség, valamint az 1000:1 statikus kontrasztarány egészít ki. Emellett támogatja még a 10 bites színmegjelenítést is.

A dönthető állványon dolgozó kijelzőre került egy dual-link DVI, egy D-Sub, egy MHL és egy DisplayPort 1.2a jelzésű bemenet. Természetesen a FreeSync eléréséhez az utóbbit kell használni, illetve azt is fontos kiemelni, hogy az MHL interfészen keresztül a 4K-s felbontás csak 30 Hz-es frissítéssel oldható meg.

Az AOC U2879VF szállítása a hónap második felében kezdődik meg az ára pedig 400 euró lesz, ami nem hangzik rossz ajánlatnak, bár nem sokkal drágábban jobb monitorokat is lehet vásárolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés