Hirdetés

Árcsökkentőt kínál a Battlefield 1-hez az AMD

Az olcsóbb vásárlást lehetővé tevő kupon a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesz elérhető.

Az AMD elérhetővé tett egy friss promóciót, amelynek kapcsán a hamarosan érkező Battlefield 1 című alkotás Deluxe kiadását lehet olcsóbban megszerezni.

Az Electronic Arts és a DICE új játéka a Frostbite videojáték-motor legújabb verziójára épül, amely a DirectX 11 mellett támogatni fogja a DirectX 12-t is. Ráadásul az alapok fejlesztéséért felelős Frostbite Team munkájának hála a Battlefield 1-ben debütál az új compute-alapú kivágási rendszer, ami a kivágási feladatokat a CPU-ról lényegében áthelyezi a GPU-ra. Mindemellett a GCN-es Radeonok nem szabványos, úgynevezett gyors kódutakat kapnak, mivel ezekhez a hardverekhez jók a konzolról áthozott optimalizálások, amelyeket a legújabb meghajtó le is tud fordítani.

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX480 jelzésű VGA-hoz, vagy az említett grafikus kártyával szerelt PC-khez lehet mellékelni. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ominózus kupon. Ez jelen esetben nem a játék ingyenes letöltésére szolgál, hanem csökkenteni lehet vele a Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, illetve a játék megjelenése után a Deluxe Edition árát. Ezek a verziók az Originen kerekítve 80 euróba kerülnek, de a kupon felhasználásával megvehetők 60 euróért, vagyis a Standard Edition árárért, miközben az extra tartalmakat is megkapja a vásárló.

A fentebb említett VGA-hoz és konfigurációkhoz kapott kupon az alábbi oldalon használható fel. Ezután a vásárló egy kódot fog kapni, amit direkten az Originbe kell beírni, méghozzá az alábbi dokumentumban leírt utasításokat követve. A kódok november végéig válthatók be, a promóció pedig október 18-ig, vagy a készlet erejéig tart.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés