Hirdetés

Alacsony fogyasztású tablet jelent meg a Packard Bell kínálatában

Nem mostanában jelentkezett újdonsággal a Packard Bell, sőt legutoljára sajnos hibás laptop-akkumulátorairól kellett beszámolnunk. Most azonban még az ünnepek előtt felfedte a legújabb termékét, amely egy tablet lesz. A kicsi, hordozható gépezet a Butterfly Touch nevet kapta, amely a gyártó Easy Note termékvonalának részeként jelenik meg. A készülék kifordítható, 11,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik, amely 1366x768 pixel felbontású, azaz képaránya 16:9-es. A monitor természetesen egy érintőképernyő, ami ráadásul multi-touchos is.

A tablet külsőre már ismerős lehet, egyeseket az Acer egyik hasonló termékére emlékeztethet, ami nem is véletlen, hiszen a Butterfly lényegében az Aspire 1820PTZ modell Packard Bell márkanéven forgalmazott változata. A laptop alacsony fogyasztású Intel CULV processzort kapott, valószínűleg a kétmagos, 1,3 GHz-es SU4100-at, továbbá 2 GB memória és egy 640 GB-os kapacitású merevlemez is került bele. A megjelenítésről az integrált GMA 4500MHD grafikus mag gondoskodik.

A Butterfly Touchon találunk még egy öt az egyben memóriakártya-olvasót és Gigabit Ethernet csatlakozót, illetve egy Wi-Fi kártya is a felszereltség részét képezi. Akkumulátora hatcellás, ami nagyjából nyolc órás működésre elegendő energiát tud biztosítani. A Packard Bell tabletjére Windows 7 Home Premium lesz telepítve, de jó pár hasznos szoftvert is mellékelnek hozzá, így az Adobe Photoshop Elements 7 és a Microsoft Touch Pack Apps programok is megtalálhatók rajta. Az 1,65 kg-os masina fekete és piros színben kapható majd, megjelenése január közepére várható, az ára pedig 600 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés