Hirdetés

Túlmelegedhetnek egyes Aspire notebookok

Az Acer a mai napon egy kellemetlen bejelentést tett közzé, melyben leírják, hogy néhány Aspire családba tartozó notebookjuk kisebb hibával küszködik. A leírás alapján a probléma, akkor következik be, ha a felhasználó túlzott nyomást helyez az érintett termék bal oldali csuklótámaszára. Ennek hatására a mikrofonkábel egyszerűen túlmelegszik, így rossz esetben a keletkezett hő hatására károsodhat a hardver.

Az Acer szerint a hiba a szeptember 15-e előtt gyártott AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ és AS3810TZG jelzésű modellek kis részét érinti. A pontosabb információkért az előbb említett termékek tulajdonosainak az alábbi oldalra érdemes ellátogatniuk, ahol a szériaszám és az SNID kód megadása után a vállalat beazonosítja a notebookot, és visszajelez, hogy hibás-e vagy sem. Amennyiben a termékkel probléma van, érdemes felkeresni az Acer központi szervizét, így elkezdődhet a garanciális ügyintézés.

Az információk szerint Magyarországot nem nagyon érinti a probléma, mivel az említett modellekből kevés került itt forgalomba. Ettől függetlenül az Acer mindenképpen javasolja az ellenőrzési procedúra végrehajtását, még akkor is, ha a felhasználó nem tapasztal semmiféle rendellenességet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés