Akár hét forráseszköz is ráköthető lesz a Dell új óriásmonitorára

Belátható időn belül piacra dobja 76 centiméteres képátlójú óriásmonitorának felújított változatát a Dell, legalábbis erre utalnak a vállalattól nemrég kiszivárgott belső információk. A cég jelenlegi kínálatában szereplő 3007WFP utódjáról – mely állítólag a 3008WFP típusjelzést kapja majd – néhány technikai részlet is napvilágot látott, ami alapján elmondható, hogy a modellfrissítés elsősorban a bemeneti interfészek számát és típusát tekintve nyújt sokkal többet elődjénél. Könnyen lehet például, hogy a 3008WFP-n a kommersz piacra került termékek közül elsőként lesz megtalálható az új típusú digitális csatlakozó, a DisplayPort.


1: központi táp, 2: Soundbar tápcsatlakozó, 3: analóg hangkimenet, 4: S/PDIF hangkimenet, 5: D-sub bemenet, 6: komponens bemenet, 7: DisplayPort bemenet, 8: HDMI bemenet, 9: DVI-D bemenetek (2x), 10: kompozit bemenet, 11: S-Video bemenet, 12/13: USB csatlakozók

A kiszivárgott képek tanúsága szerint az új Dell óriásmonitor a DisplayPort mellett további digitális és analóg bemenetek egész tárházát kínálja majd, így a már említett új generációs interfészen túl lesz rajta HDMI- és két DVI-D-bemenet, a monitor mindemellett D-sub, komponens, S-Video és kompozit analóg bemeneteket is kínál. A 3008WFP a korábbi modellhez hasonlóan egy négyportos USB hubot és egy 9 az 1-ben kártyaolvasót is tartalmazni fog.

Az új csúcsmodellbe szerelt panelről egyelőre csak annyit tudni, hogy felbontása változatlanul marad WQXGA (2560x1600 pixel), valamelyes változik azonban a káva és a talp, utóbbi várhatóan a korábbinál flexibilisebb iránybeállítási lehetőségeket nyújt majd a felhasználónak. Az új 30 hüvelykes képátlójú Dell monitor megjelenési idejéről és áráról egyelőre nincs biztos információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés