Hirdetés

Thermaltake Versa H15 microATX ház letisztult külsővel

Egy egészen letisztult microATX alaplapokat fogadó házzal állt elő a Thermaltake, ami persze a Mini-ITX alaplapokkal is megbirkózik szükség szerint. A Versa H15 nevű újdonság a szögletes formavilágot követi, természetesen kívül-belül feketében, lején perforált rácsozással, hogy a szellőzés is biztosítva legyen. A hűtésre látszólag nagy figyelmet fordított a gyártó, ugyanis elöl, hátul és felül is elfér egy vagy két 120 mm-es ventilátor, opcionálisan pedig 120 vagy 240 mm-es radiátorral operáló kompakt vízhűtés is beszerelhető. Természetesen a porszűrésről is gondoskodtak.


[+]

A vállalat tervezői nem csak kívül, de belül is törekedtek az alsótápos, 378 x 198 x 411 mm-es méretekkel rendelkező, 3,5 kilogrammos, acélból készített ház letisztultságra. A különféle kábelek elvezetését a szerelőnyílásokkal tarkított alaplaptálca mögötti részen oldották meg. Tárolók behelyezésére egy darab 5,25"-es, illetve alul három darab 3,5/2,5"-es fér el az opcionálisan beépíthető keretbe.


[+]

Vannak korlátozások is a processzorhűtőre és VGA-ra vonatkozóan - előbbinél 155, utóbbinál 315 milliméterben határozták meg ezeket. Az I/O kivezetésekről is gondoskodtak (3,5 mm-es jack portok, egy USB 2.0 és egy USB 3.0), ám ezek nem az előlapon, hanem a gépház tetején, a felső él közelében kaptak helyet.


[+]

A Thermaltake Versa H15 teli és ablakos kivitelben is kapható lesz 35 és 45 dollár/euró körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés