Acer blog: exkluzív belépőt ad az Acer az Innováció 2011 kiállításra

Acer az Innováció 2011 kiállításon

Az Acer Magyarország impozáns standdal és rengeteg újdonsággal, érdekességgel készül a május 7-10. között megrendezendő Innováció 2011 rendezvény alkalmából, melynek a Millenáris Park ad otthont. Számos újdonság lesz itt látható. Többek közt itt debütál nagyközönség előtt az Acer TimelineX legújabb generációja, az új Ethos sorozat, mely minden évben valami nagy újítással lepi meg a közönséget. Bemutatkozik továbbá az új All-in-One PC sorozat érintőképernyős és 3D-s technológiával, de a HDMI 3D monitorcsalád is megtalálható lesz majd az Acer szigeteken az új intelligens „web surf station” monitorcsaláddal egyetemben. És ami a legnagyobb újdonság: délben, éles használatban tekinthető meg a már kiforrott Acer clear.fi rendszer, mely az Acer termékek közötti gördülékeny multimédiás tartalommegosztást hivatott biztosítani. Természetesen egyéb új Acer termékek is megtekinthetők lesznek; notebookok, netbookok, tabletek, projektorok. Az összes – mintegy 35 darab – termék megtapogatható, kipróbálható, köztük sok olyan is, amely majd csak hónapok múlva kerül a boltok polcaira.

Mit kínál az ingyenes exkluzív Acer belépő?

Az Acer Magyarország 50 fő számára biztosít meghívót a rendezvény május 10-én (kedden) megrendezett, zárt üzleti napjára, amikor a nyílt napnál nyugodtabb környezetben és hangulatban lehet részt venni a bemutatókon, valamint kipróbálni a kiállított termékeket. Ezen felül vissza nem térő alkalom, hogy lehetőség lesz az Acer hazai képviselőivel beszélgetni, akik szívesen válaszolnak bármilyen, termékekkel kapcsolatos kérdésre.

Fontos! Regisztráció előtt kérjük figyelmesen elolvasni!

A regisztrációhoz teljes név (vezeték- és keresztnév) megadása szükséges! A sikeresen regisztrált olvasók a belépőt a helyszínen vehetik át a nap folyamán, a nyitvatartási időn belül bármikor. A belépő egy személyre szól, másra nem ruházható át! A létszám limitált (maximum 50 fő), regisztrációt utólag nem áll módunkban törölni, ezért kérjük, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt tudnak venni az eseményen!

Az esemény részletei:

Mikor? 2011. május 10-én, 10-től 18 óráig.

Hol? 1024 Budapest, Millenáris park B csarnokában.


View Larger Map

A regisztrációt május 5-én éjfélkor lezárjuk!

A regisztrációhoz kattintson ide!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények