Hirdetés

Előrendelhető a LucidSound jövőbeli zászlóshajója

A vezeték nélküli LS41 várhatóan januárban juthat a vásárlók kezei közé.

Előrendelhetővé vált a LucidSound LS41, amelyet a gyártó az egyre bővülő palettájának csúcsán kíván elhelyezni. Az említett újdonság 50 mm átmérőjű hangszórókat alkalmaz, amelyek 20 és 20 000 Hz közötti tartományban képesek a hang megszólaltatására, mindezt legfeljebb 97 dB erősséggel. A circumaural kialakítású fejhallgató műbőr borítású fülpárnákkal és fejpánttal lett ellátva, tömege pedig mindössze 355 gramm.


[+]

Az LS41 virtuális 7.1 térhangzással rendelkezik, csatlakozásból pedig több lehetőséget is kapunk: egy 2,4 GHz-es frekvenciát használó USB-s vevő segítségével használhatjuk vezeték nélküli módban, de a mellékelt microUSB és 3,5 milliméteres jack kábellel PlayStation 4 és Xbox One konzolokkal, valamint mobil eszközökkel is megbarátkoztathatjuk a fejhallgatót. Beépített akkumulátora maximum 20 óra üzemidőt biztosít abban az esetben, ha nem kívánunk vezetékekkel bajlódni. A tartozékok listáját egy vászon hordozótáska és egy lecsatlakoztatható mikrofon zárja.


[+]

A LucidSound LS41 200 dollár ellenében előrendelhető az Amazon oldaláról, a termék kiszállítása előreláthatólag január elején kezdődik.

Előzmények

Hirdetés