Hirdetés

Új játékos headset a Cougar kínálatában

A Phontum Pro az eredeti Phontum USB DAC-vel ellátott, már világítós változata.

Új modell jelent meg a Cougar palettáján, amely a Phontum Pro elnevezést kapta és az eredeti Phontum ráncfelvarrott verziója. A korábbi modellhez képest a legnagyobb újítás, hogy az 1,3 méteres, 3,5 milliméteres jack csatlakozóban végződő vezetéken felül egy USB Type-A–jack kábelt is kapunk, amely azon felül, hogy egy külső DAC-t is magában foglal, extra energiával is képes ellátni a fejhallgatót.


[+]

A plusz naftának köszönhetően olyan funkciók is elérhetővé váltak, mint a szoftveresen állítható RGB világítás a hangszórók külső oldalán, illetve a virtuális 7.1-es térhangzás. Maguk a driverek egyébként 53 milliméteres átmérővel rendelkeznek, kétkamrás kialakításuk mélyén pedig a torzítás csökkentése érdekében grafénból készült membránok ücsörögnek; specifikációjukat tekintve 20-20 000 Hz-es frekvenciatartomány, 98 decibeles maximális hangerő és 32 ohmos ellenállás jellemzi őket. Borításukra szolgáló fülpárnából rögtön két párt is találunk a dobozban, közülük az egyik plüssből, a másik pedig műbőr borítású memóriahabból készült.


[+]

A játékosok számára fontos tulajdonság még a lecsatlakoztatható, kardioid karakterisztikájú mikrofon, amelyet ráadásul kiegészít még egy hangrögzítő eszköz a fejhallgató vezetékén, ezzel lehetővé téve az aktív zajszűrést. A mikrofon érzékenységét a fényekhez hasonlóan szoftveresen tudjuk állítgatni, de ugyanitt lehetőségünk van a hangszórók hangszínének testreszabására egy tízsávos ekvalizer segítségével.


[+]

A Cougar Phontum Pro termékoldala ugyan már létezik, arról azonban nem találtunk hivatalos információt, hogy mikor és milyen áron tudjuk majd megvásárolni a fejlesztéseket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés