Hirdetés

3D-s projektor az LG-től

A háromdimenziós tartalmak megjelenítésével kapcsolatos őrület egyszerre érte el a tévéket és a projektorokat. Bár nyilván az első csoport kap nagyobb hangsúlyt, azért szerencsére a nagy gyártók odafigyelnek a vetítőkre is. Ennek köszönhetően egyre bővül az ilyen jellegű termékek választéka, többek között az LG-nek köszönhetően is, akik most jelentették be, hogy egy újabb modellel felvértezve próbálják meghódítani a vásárlókat.

Közleményük szerint a modell irodában és otthoni környezetben is megállja a helyét. 3200 ANSI lumen fényereje arról tanúskodik, hogy ebben lehet is valami, hiszen ez elméletileg már elegendő ahhoz, hogy egy világos irodában és tárgyalóban is gond nélkül lehessen használni. Fájlnézegető funkciójának köszönhetően a BX327, USB kábellel csatlakoztatva PowerPoint bemutatók, Excel fájlok, Word dokumentumok, PDF fájlok és JPEG képek megjelenítésére is képes.

LG BX327
LG BX327

Az alkalmazott, saját fejlesztésű, hangzatos Brilliant Colour technológiának köszönhetően a készülék nagyobb fényerőt biztosít a nem elsődleges színeknek, így emelve ki a középtónusokat, amely állítólag pompás végeredménnyel jár. Sőt, az LG tájékoztatása szerint a képminőséget még tovább tökéletesíti a 0,55” DMD képmegjelenítő chip, ami kiemeli a színeket és a kontrasztot, miközben biztosítja, hogy a tiszta élek mentén semmilyen eltérés ne jelentkezzen. A készülék 150 hüvelykes képátló megteremtésére képes, ami tényleg elősegítheti a mozi érzés illúzióját a nappaliban. A modell többek között támogatja az MP3 és a DivX HD fájlok közvetlen lejátszását, rendelkezik két beépített hangszóróval, azonban ezek teljesítménye egyenként 5 watt, ami azért sok mindenre nem lesz elég.

A készülék már megvásárolható Magyarországon is, körülbelül 220 000 forintot kell érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés