Hirdetés

3D Blu-ray lejátszó a Sharptól

Ma már egy szimpla, egyfunkciós Blu-ray lejátszót sem lehet lassan eladni a piacon, így a gyártók kisebb-nagyobb szolgáltatásokkal turbózzák fel termékeiket. Tökéletes példa erre a Sharp új eszköze, a BD-HDS63, amelybe került egy digitális tévétuner is, azaz set-top boxként is funkcionál.

Sharp BD-HDS63
Sharp BD-HDS63

Emellett természetesen képes az összes írt és újraírt lemez kezelésére, és gyakorlatilag minden szabványt támogat. Került bele egy 320 GB-os merevlemez, ami a legjobb minőségű, HD tartalom esetén 39 órányi anyag rögzítésére ad módot, ám kisebb felbontás mellett ez az érték felkúszhat egészen 452 óráig is. Ezenkívül alkalmas Blu-ray lemezek írására is, és az is megoldott, hogy a felhasználó egyszerre két adást is felvegyen. Amennyiben valaki nem lenne elégedett a tárolókapacitás nagyságával, akkor az USB porton keresztül külső merevlemezt is csatlakoztathat hozzá.

A háromdimenziós tartalmak lejátszására is módot adó készülék támogatja az Aquos Link technológiát, tehát más hasonló Sharp eszköz, így például egy tévé távirányítójával is vezérelhető. A modell február közepétől vásárolható meg, és idővel biztos, hogy Magyarországra is jut belőle néhány példány. Körülbelül 900 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés