Hirdetés

32 országban jelenik meg idén a PlayStation 4

A Sony az idei Gamescom rendezvényen bejelentette, hogy a PlayStation 4 startja a terveknek megfelelően alakul majd, így az év végén 32 országban debütál az új generációs konzol. Az Egyesült Államokban és Kanadában november 15-én kerül sor a startra, míg Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Új-Zélandon, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Argentínában, Brazíliában, Chilében, Kolumbiában, Costa Ricában, El Salvadorban, Guatemalában, Mexikóban, Panamában és Peruban november 29-én lehet megvásárolni a PlayStation 4-et.


A PlayStation 4 exkluzív inFAMOUS: Second Son

A korábban közölt ár is változatlan, így a 399 euróért kínálja majd magát a termék Európában. Sajnos hazánk csak a következő körben kerülhet sorra, így Magyarország mindkét új generációs konzol startjáról lemarad idén.

Jó hír azonban, hogy a 12 GB-os PlayStation 3 modell ára 199 dollárra mérséklődik, ami természetesen a hazai üzletekre is érvényes. Az előbbi ajánlat igen kellemes, hiszen csak erre a gépre jön a Beyond: Two Souls, ami a Sony ígéretei szerint magyar feliratot is kap. Ez a játék a szintén PlayStation 3 exkluzív Heavy Rain fejlesztőinek kezei közül kerül ki, ami már önmagában garancia a minőségre.


A PlayStation 3 exkluzív Beyond: Two Souls

A Sony a PlayStation 4-re való felkészülés mellett a PlayStation Vita útját is egyengeti, így bejelentették, hogy a kézikonzol mostantól 199 dolláros áron vásárolható meg, ami 50 dolláros árcsökkentést jelent. További extra, hogy a kompatibilis 4, 8, 16 és 32 GB-os memóriakártyák ára is csökkent rendre 15, 20, 40 és 80 dollárra. Ennek a terméknek fontos szerepe lesz a PlayStation 4 mellett, ugyanis jól kijönnek majd egymással.

A japán cég úgy néz ki, hogy az ünnepekre mindent bedob. Új konzol, ütős exkluzív játékok és árcsökkentés több fronton is. Ebből csak jó dolog sülhet ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés