Hirdetés

165 Hz-es, ívelt VA monitor érkezik az MSI-től

A 21:9-es képarányú MPG Artymis 343CQR dedikált konzolmódot is kapott, így támogatva a PS5 4K felbontását.

Novemberben adtunk hírt az MSI monitorjaiba bekerült Console Mode-ról, melynek lényege röviden, hogy a QHD felbontású monitorokon is lehetővé teszi, hogy a PlayStation 5 4K-ban küldje ki a képet Full HD helyett, ahogy az egyébként a 4K-nál alacsonyabb felbontású monitorok esetében lenni szokott. Akkor még úgy volt, hogy a 34 hüvelykes, 1000R íveltségű, QHD felbontású VA panelt használó MPG Artymis 343CQR decemberben kerül a boltok polcaira, ám erre végül mostanáig kellett várnunk.


[+]

A 21:9 képarányú megjelenítő 165 Hz-es képfrissítési rátával és 1 ezredmásodperces válaszidővel dolgozik, így játékosoknak jó választás lehet, de a FreeSync Premium és a HDR400 támogatás mellett a Mystic Light rendszerrel kompatibilis RGB világítás is a gamer életérzést erősíti. A monitor hátoldalán egy DisplayPort 1.4, egy USB Type-C és két HDMI 2.0 bemenetet, illetve két darab USB 3.2 Gen1 Type-A portot találunk, de itt kaptak még helyet a 100x100-as VESA furatok, valamint ide csatlakozik az állítható magasságú, dönthető és forgatható állvány is.


[+]

Az MSI MPG Artymis 343CQR hamarosan elérhető lesz a gyártó saját webáruházában, valamint annak partnereinél, árcédulájára pedig a 899,99 dolláros összeg került.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés