Hirdetés

A Verbatim 10 Gbps-os külső SSD-je vigyáz az adatainkra

A visszafogott dizájnú újonc nem csupán fürge, de írásvédettséget is kínál arra a negyed évszázadra, amíg használjuk.

A Verbatim bejelentette legújabb hordozható SSD-jét, ami 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 interfésszel dolgozik, és Type-A vagy Type-C dugasz segítségével egyaránt a célgéphez kapcsolható.


[+]

Az EVHX-T02TS típusjelű, 3D TLC NAND flash lapkákkal szerelt megoldás exFAT fájlrendszerre formázva mászik elő csomagolásából, és szekvenciális olvasásban/írásban legfeljebb 1000 MB/s-os sebességre képes. A 3000 P/E ciklusra hitelesített, 2 TB kapacitású tároló 108 mm hosszú, 42 mm széles és 11 mm vastag, miközben csak 55 grammot nyom a mérlegen.

A termék szexepilje, hogy -5-től 55 °C-ig terjedő hőmérséklettartományban, illetve 90 százalékos relatív páratartalomig működtethető, és szoftver közbeiktatásával írásvédetté tehető a fokozott fájlbiztonság érdekében, plusz a S.M.A.R.T adatok alapján 25 éves élettartamot prognosztizál számára a gyártó. Amennyiben hihetünk a brosúrának, az elsősorban Windows 10-hez és 11-hez szánt konstrukció archiválni sem feltétlen rossz kiegészítő opció, így már tényleg csak a vételárára vagyunk kíváncsiak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés