Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Rhino666 #88009 üzenetére

    A Markus-t sokan ajánlják, akcióban 35-36k volt.
    Alattam is tört el az Antaresben vett szék lábcsillaga (inkább csak repedt) pár hónappal a vásárlás után, szó nélkül cserélték megerősítettre. Súlyra és szemre is több anyag volt benne.
    Amikor az IKEA-s hintamechanika tört el, nem egyedül ültem a székben és dinamikus terhelést kapott... De az alkatrészcsere ezt a problémát is tartósan orvosolta.

    A bőr szétszakad, garantálom neked. Autós topikokba nézz be, rendre ott lesznek a panaszok a bőr kárpitra. 200k km autó átlag 80 km/h sebességgel 2,5k üzemóra, ez kb 300 munkanap 8 órás ülőmunkával. :U A tetejébe bele is izzadsz/sülsz és csúszik is.
    A Markus is textilbőr: egy vékony felső réteg marhabőr textilre kasírozva, ki fog repedni a széleken. Ettől függetlenül jó hírnek örvend, kényelmes. Nekem a deréktámasza gyenge, ott van, ahol kell, de a hálós anyag miatt nem elég merev és tartása csak hátrébb van. Ki kell próbálni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák