Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Petya_

    őstag

    válasz bitpork #61988 üzenetére

    Az meg hogy egy embert( nőt, gyereket, férfit ) aki az életéért menekül ( igen , az életéért. Majd akkor vonjuk ezt kétségbe, ha ott éltünk pár évet ahonnan eljött. Köszi ) nem vagyunk hajlandók segíteni ( nem, nem összemosni a letelepítésével )

    NEM az életéért! Tudtommal egyik környező országban sincs háború vagy olyan körülmény ami indokolná hogy a szomszédos országokból Magyarországra kelljen menekülni. Azt megértem, hogy ahonnan jönnek, ott háború van, és életveszély, de az, hogy az az első biztonságos országnál tovább jönnek, az színtiszta megélhetési népvándorlás. És akkor már nem kellene a háborúval takarózni, számomra ez a gyomoforgató. Egyszerűen a több pénz, jobb élet reményében jönnek, és mennek tovább.

    És akor pedig, annak mi is az üzenete, ha a zöldhatáron átszökdösőket büntetés helyett ajnározzuk, még a kis buksijukat is megsimogatjuk milyen ügyesek voltak? Akkor ennyi erővel bontsuk is le a határátkelőket is, a határőrséget (most már rendőrség erre szakosodott egységeit) meg eresszük szélnek, nem? Akkor mi a frász értelme van egyáltalán az államhatárnak,ha boldog-bolgdogtalant engedünk átszökni, sőt még meg is dícsérjük érte?

    Igen, én ilyen köcsög vagyok. Köszönöm, leülök magamtól.

    Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Új hozzászólás Aktív témák