Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz martonx #45002 üzenetére

    Miért lenne bullshit?

    Lehet, hogy magában a családpolitikában tett előremutató intézkedést, de másban meg csak zavart és bizonytalanságot csinált. Vagy az szerinted elősegíti a családalapítást, hogy olyan döntések születnek, amik a magyar vállalkozásokat sorra csődközelbe/csődbe sodorják? Az szerinted segít, hogy még ha van is munkahelyed, de bármikor kib@szhatnak onnan (pl táppénz alatt)? Az segít, hogy minden folyamatosan elértéktelenedik ebben az országban? Az segít, hogy folyamatosan (és ez nem csak a fityisz műve) kiárulják az országot/az ország értékeit és ezzel szintén veszélybe sodorják sokak jövőjét? Mert ha ezek szerinted segítik és fellendítik a családalapítást, akkor én kérek elnézést.

    Amit ezek eddig csináltak az 2 "rétegnek" kedvez, ami igazából 1:
    - a gazdagoknak, de ők enélkül is meglettek volna
    - a bidámiaknak, mert pénzt kapnak értük, és ami még faszább, hogy utána a pulyákkal még pénzt is tudnak kicsalni az államtól

    Ha ezzel a 2 réteggel végre valahára kezdene valaki valamit (főleg az utóbbival), akkor nagyon nagyon sok pénzt lehetne visszaforgatni az államkasszába és nem születnének sorra elmebeteg dolgok. De amíg nem lesz VALÓDI rendszer változás itthon, addig ezek a problémák sosem fognak megoldódni, mert a fekete pénzekből megtollasodott politikus nem fog fellépni ellenük, mert akkor neki is lenne vesztenivalója, a mórok meg ugye kellenek, mert sokan vannak és buták, a döntések nem érdeklik őket (pénzt kapjanak a semmire, ne legyenek háborgatva, a többit úgy is összelopják maguknak) és elmennek ikszelni arra, aki többet ígér nekik.

Új hozzászólás Aktív témák