Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz rt06 #10999 üzenetére

    Megtörtént eset velem: Vettünk egy vezeték nélküli kapucsengőt, jumperekkel lehetett mókolni a frekit. Kivettem mindet, gondoltam, a többi úgyis lusta lesz erre. Egy évvel később valamelyik szomszéd is vehetett ilyet a szomszéd lépcsőházak valamelyikéből, mert létezhetetlen, hogy ilyen gyors és csendes kaputelefonbetyár lenne a lépcsőházban. Ilyen 10 óra magasságában már zavaró volt a szomszédhoz érkező vendég csengetése.
    Kínomban nyomogattam a mi gombunkat is, elvégre az cseng nála is. Ezt kora reggel is, mikor dolgozni mentem.

    Semmi gondom nem lett volna, ha 1-2 nap kotorászás árán előkerültek volna az én jumpereim, mert keresek magamnak szabad frekit, de nem így lett. Gondoltam, az új kapucsengőnél még emlékszik a gazdája, hova rakta őket.

    A csengőkitámasztás tényleg elég morbid dolog tud lenni, de ez valahol a szép szó és a lefejellek, koetschoeg között van félúton. A villanyóralecsapás azért is jó ötlet, mert egy (házibuli alkalmával) hangoskodó népességnél bizony túl lehet terhelni egy-egy kismegszakítót. Vízforraló, elektromos főzőlap, erősítő, PC, minden világítás, stb. Nyoma pedig nincsen.

    Az első néhány hiábavaló szép szó után én is rendőrt hívnék, lehetőleg ismerőst. Közös képviselőnek csak egy mailt dobnék, hogy az adott számú lakás lakójával milyen gondom van. Majd a soron következő lakógyűlésen előkerül a probléma.
    Mondom ezt úgy, hogy én is albérlő vagyok, soha semmilyen összetűzésem nem volt még szomszédommal. Mostam éjfélkor, rákérdeztem utána, volt-e valami. Nem hallatszott semmi sem át belőle, volt főzőcskézéssel egybekötött házibuli nálam, akkor meg a lépcsőházban terjengő illatokat dicsérték agyon. :DDD

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák