Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valty

    aktív tag

    Rings of Power EP 1-2

    A színészi játék szerintem rendben van, a látványvilág egyszerűen elképesztő, látszik, hogy rengeteg pénzt és energiát fektettek abba, hogy tökéletesen képernyőre vigyék Középföldét. A kosztümök egyelőre a "meh" kategória, félmilliárd dollárból szerintem részletesebben és változatosabban ki lehetett volna dolgozni a ruházatot.

    Azt viszont egyelőre nem tudom eldönteni, hogy miről is szól, illetve, hogy mikor játszódik ez az egész. A Másodkor kb. 3500 év, a gyűrűk készítésétől az utolsó háborúig eltelik kb. 2000 év, gondolom nem tudják ebben a formában megvalósítani.
    És sajnos egy csomó olyan jelenet van, ami teljesen szembemegy azzal, amit Tolkien írt, pl. Galadriel Valinorba utazik, és sajnos olyan is, ami nem konzisztens a korábbi filmekkel, pl. Galadriel egyedül leharcol egy trollt, amikor a Gyűrűk Urában kilencen alig bírtak el egyel.

    Összességében szerintem korrektül össze lett rakva, akik nem ismerik a Lore-t, azoknak bizonyára tetszeni fog, akik pedig olvastak Tolkient, azoknak kompromisszumokkal élvezhető

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák