Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Narxis #43995 üzenetére

    The Orville S02E09

    Én most fejeztem be pár perce, ezért jöttem most fel a fórumra, még mindig tátva van a szám :DDD Ilyen rendes űrcsatát jó rég láttam. Fejet hajt a klasszikus sorozatok előtt. CGI nagyon jó volt, talán abban látszik meg a spórolás, hogy nem különböznek túl sokat egyes frakciók hajói kinézetben, viszont nagyon jó volt látni, mekkora a káosz. Többször is vissza fogom nézni szerintem ezt a részt, most első nézésre is csak úgy cikázott a szemem a háttérben és előtérben folyó akció között, örülök, hogy nem csak egy pár hajó lődözött egymásra pár percig, itt tényleg érezni lehetett a csata hatalmas méretét.
    .
    Amikor Isaac deaktivált mindenkit, saját magát is beleértve, kicsit megijedtem, hogy most ennyi volt az egész, mivel kinyírta a vezetőjüket is. Azt gondoltam valami olcsó módja lesz a rész befejezésének. Aztán eszembe jutott, hogy basszus még van egy flotta az Orville-al, na azt hogy fogják eltűntetni. Szóval kellemesen csalódtam.
    .
    Az egész AI vs biológiai lények vonal is tetszik, olvasva a következő rész összefoglalóját imdb-n (Ed must initiate peace talks with the Krill.) gondolom végre összehozzák a békét a Krillek és emberek között.

    Star Trek: Discovery S02E07

    Szerintem a mellékszálak hiánya pont az, ami az erőssége ennek az évadnak jelenleg. Nekem nagyon tetszik, hogy eddig minden egyes rész a főszál kibontakozásához vezet, voltak ugye töltelék epizódok, de mindegyik eddig ahhoz vezetett, hogy több dolgot tudtunk meg erről a Red Angelről, DE eközben a karakterfejlődés nincs elcseszve. Számtalan karakter és a karakterek közti kapcsolat is fejlődött az évadban, elég például a múlt heti részre nézni.

    Ami nagyon zavart ebben a részben, hogy csak kicsit több, mint fél órás volt. :DDD

    Egyébként tetszett, ahogy oda raktad a star treket az orville elé, de a discovery elől kihúztad :C

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák