Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz Szupercsirke #1304 üzenetére

    Írták már, hogy a Smart View tokhoz is javasolt a fólia.
    Az S23U gyári flip toknál most nincs semmi plexi a kivágásnál, hanem üres. Itt tehát közvetlenül tud érintkezni bármivel, ha kicsit mélyebben is. Tehát ezért is jó a fólia.
    Írták azt is, hogy por és egyéb szemcsék a fedél alá kerülhetnek, ami a zsebben dörzsölődés hatására karcokat okozhat. Sajnos így van.
    Meg magának a toknak a felülete is folyamatosan dörzsölődik, talán porszem nélkül is okozhatna gondot hosszú idő alatt.

    Az S21U Smart View tok plexi széle is egészen homályosra, érdesre kopott zsebben hordva, ahogy a gyári műanyag fólia is a jobb oldalon, de főként ott, ahogy a zsebben lefelé volt.
    Az S21U gyári műanyag fóliával jött ki, azóta ez nincs.
    Két év után meguntam, és rakattam rá UV-s Gorilla üveget. Ujjlenyomat addig se volt jó, utána még rosszabb lett.

    Most az S23U flip tokjában nincs plexi, csak egyazon anyag kivágással. Kérdés hosszabb távon hogy viselkedik. A kvarcpor a műanyag felületbe ágyazódva smirgliként működhet.
    Én a műanyag fólia helyett a temperált üveget preferálom. UV-s Whitestone-t gondoltam rátenni az S23U-ra hosszú távon, de most hirtelen kellett valami. Fólia nélkül egy másodpercet nem akartam használni. A műanyag helyett találtam ezt.
    UAG Glass Screen Shield Plus
    3 nap alatt leszállították a boxba. Én raktam fel. Majdnem olyan flexibilis, mint egy műanyag fólia. Voltak vele buktatók, bosszúságok, napokig totál buborékos volt a két szélén, a többi részen kifogástalan. A buborékok mindig visszajöttek, és teljesen nem is tudtam eltüntetni.
    Lehet, hogy én voltam ügyetlen vagy türelmetlen, végül addig-addig, hogy napok alatt egyre kisebbek lettek a hólyagok, ahogy simogattam a spatulával, és végül teljesen eltűntek. Úgy tűnik por nem került alá a felrakáskor.
    Ujjlenyomat tökéletes. :D Egyelőre Whitestone nem lesz. :N

Új hozzászólás Aktív témák