Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    Sziasztok!

    Múlt héten egy xiaomi roborock s50 (gen 2) (eddig) boldog tulaja lettem.

    Igaz, nincsen összehasonlítási alapom, mert ez az első robot porszívóm.

    Első tapasztalataim. A mop csak amolyan feltörlőnek néz ki, de ha zónában beküldöm a konyhában, hogy 3* takarítson fel, gyakorlatilag rendesen fel is mos. A mop jól mosható a mosógépben.

    Nagyon szépen takarít, minden széklábat körbejár és a leg zegzugosabb helyekről is kitalál. 2. használatkor volt egy apró malőr, nem látta a home érzékelőt és teljesen megbolondult, eltévedve kóválygott dokkolás helyett.

    Kihúzta véletlenül a dokkoló kábelét a csatlakozóból. Összekötöttem a kábelt a gyári tépőzárral és többé már nem lesz ilyen.

    73 nm a lakásom. Az érkezése előtt egy hétig nem takarítottam. Első 3 takarításkor 3 teli tartály, utána meg csak alig.

    2 hepa szűrőt adtak hozzá, az egyiket egyből el is mosom, amint ürítem a tartályt és beteszem a másikat. Mire újra használni kezdem, addig megszárad a másik. Alapból automata szívóerőn használom, nem is emeltem meg, mert nagyon szépen takarít. És a gumi, a kefék mellett van nagyon szépen kifényesíti a padlót.

    Gyönyörűen megy szisztematikusan.

    Nekem legújabb firmware-el jött, adtak hozzá 2 hepa szűrőt, egy mop tartályt, két mop tisztítót, és a mop tartályhoz pár darab tartalék átfolyó szivacsot, ami a vizet adagolja a rongyra. Kb 5 perc volt amíg beállítottam.

    Üríteni úgy ürítem, hogy kihívom a szemeteshez, kiürítem, kicserélem a hepa szűrőt és "haza" küldöm.

    Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák