Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Predatorr

    őstag

    válasz sanyci #1993 üzenetére

    Én gyári hibáról beszéltem, ti. a szoftver hibája miatt akadnak el programok. 5G-m off, nem használok mobilnetet, amikor meg megrendelném a szolgáltatótól, sosem kapcsol be, ügyfélszolgálat javítaná, ha elérném, töketlenek.
    S8-omon sem fogyasztott sokat az AOD, azért is csodálkoztam, ugyanannyit merült egy éjszaka a telefon azzal, mint az X3 kikapcsolt képernyővel.

    pinnacle: Én már előtte is néztem az A53 speckóit, érdekelt is volna, ha van jack, főleg az Exynos miatt, mert nincs tele biztonsági résekkel, mint a SD, és nekem semmi gondom nem volt vele S8-ban, aztán, amikor készletkisöprési akciók indultak, úgy véltem, ennek logikusan nem lehet más oka, minthogy az utód drágább lesz kisebb tudással. Aztán még a Ft is bukott pár százalékot.

    Még mindig érdekelne, hogyan tehetek animált hátteret (nem 3D appra gondolok) a telóra (X3-ra pompás cuccok vannak), milyen formátumú képeket kezel, ha kezel, mert csak záróképernyőre hajlandó tenni, amiket le lehet tölteni.

    sxxorp: Ez már egészen szánalmasan indult, onnan tovább meg nem olvastam, hogy olyasmit adtál a billentyűzetembe, amit sosem gépeltem ide. Vizsgáltasd meg magad, mert változatlanul csak az öndicsőítés megy neked. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

Új hozzászólás Aktív témák