Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz Trooper82 #10024 üzenetére

    Megfogtad Te is a lényeget. Plö, a Te felhasználói körülményeidhez nem alkalmas a WiFi -s vizsgálati módszer. Neked, mobilhálózatos tesztelés adhat pontosabb összevetési alapot.

    Ugyanakkor, legyünk korrektek. Az említett, utolsó ~12ó SOT, neki is WiFi -s vizsgálattal jött össze. Akkor, azzal is csak annyi volt a problem, hogy nem mellékelte azt, hogy pontosan hogyan is érte azt el. Azzal pedig, az, abban formában inkább volt villantós ízű, miközben az elért eredmény igencsak jó.
    Ezeken kívül, azt vizsgálni, hogy egy korábbi fw-release -zel elért eredményhez képest, van-e valóban felírható változás, arra nagyon is remek lehet, ha ki van dolgozva, és azt használva bárki más is elvégezheti a maga körülményeivel.

    Ilyenek miatt sem lehet egzakt útmutatást adni senkinek, aki esetleg az olvashatóakhoz képest szerényebb eredményeket tud elérni, mert honnan tudhatnánk/ismerhetnénk egymás pontos szokásait és körülményeit ? Ezért sem lehet olyat javasolni biztosnak feltüntetve, hogy plö tedd ezt+azt és biztosan legalább közelítő lesz, és hasonlók...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák