Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz Aryes #10016 üzenetére

    Pontokba szedhetjük többedszerre is, attól a lényeg nem változik. Amennyiben nem végzek el semmi olyat, amellyel a készülék & fw-release hibát a legnagyobb eséllyel ki tudom zárni, addig csak vizipisztollyal pufogtatok.

    Amint teszek azért, hogy ki tudom zárni, és a leg közelítőbb eredményhez, ez, nem nagyon megy máshogy mint laborszerű körülményekkel, akkor már csak két csoport marad, ahol tovább kereshetem az okot, ha ténylegesen a valós megoldás érdekel és nem a kifogás keresés.

    A rossz hír, hogy az általad labor-körülménynek beállított esetben is ugyan az a fw-relase fut a telón, tehát ha abban hiba van, akkor a korábbi labor-mérésem eredményégez viszonyítva az új tré lesz.
    De, ha ott benne vagyok a ±3% -os hibahatárban, akkor a legnagyobb valószínűséggel nem marad más, mint a:
    - felhasználó szokásaim
    - felhasználói körülményeim

    Ez utóbbi kettőből eredő pedig, nem róható fel a gyártónak.
    Továbbá, bármilyen magamat profinak gondoló droid felhasználó is vagyok, blömség ha úgy teszek, hogy az utóbbi két csoport nálam biztosan kizárható: mélymerítés nélkül...
    Ezért sem lehet mindegy a módszer, és annak sorrendje. Ezek pedig, nem az én igazam, mert írhatná bárki más, nem attól védhető.
    Attól lesz az, hogy bárki aki a kezébe veszi a 'mankót', az a maga korábbi eredményeivel összevetheti függetlenül attól, hogy melyik topikban, melyik nick, milyen értéket írt a szokásaival & körülményeivel (már ha vette a fáradtságot, hogy azt is pontosan megosztotta...- ami szintén gyakori, mint plö ahogy nálad is volt az utolsó 12ó+ SOT értékednél...)), amelyek korántsem biztos, hogy az 'érdeklődőével' egybevágnak.
    Én plö, mindig fenn tartom magammal szemben annak a lehetőségét, hogy valamit vagy nem vizsgáltam, vagy nem jól, vagy a meglévőn volna még mit csiszolni, stb..

    A Te mankóddal, sajnos az egyenletben benne marad több bizonytalan tényező, mivel nem vizsgálod meg azokat elégségesen sem , csupán vélelmezed azokat.

    Az autós hasonlatodban is ez egy hiba, mert azok felhasználói szokások & f.körülmények.
    Másrészt, ha tudatos vagy, akkor ott sem azt veszed alapul amit írtál, hanem azt az értéket, amelyet újkorában mértél a magad f.szokásaival & f.körülményeiddel, és ez csak az egyik vetületete ...

Új hozzászólás Aktív témák