Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    Na, megtudtam milyen hírem van, picit meg is lepődtem, de újfent ráéreztem, alapvetően miért utálom az embereket.
    Minap volt némi összeugrásom (a magánéleti problémám került be a céghez, papírok miatt muszáj volt sajna egy-két embernek tudnia róla) a helyi pletykafészkekkel, aminek az lett a vége, hogy kifejeztem abbéli szándékomat, hogy a pletyka elindítójának szeretném kitaposni a belét, kérem jelentkezzen. Nő vagy férfi mindegy, egyenjogúság van, én viszont unom a hónapok óta magánéletemen csámcsogást. Természetesen jelentkező nem volt.
    Két hónapja érkezett kolléganő (csendes, értelmes, jószándékú, semmi gond nincs vele) kopogtat ma be 10 óra körül, látja, hogy kajálok, elnézést kér, kimegy. Vállat vonok, eszek tovább. 12 körül szintén ugyanez, akkor már utána szóltam, hogy jöjjön már, káposztát eszek, nem őt. De ő szinte elrohan.14 körül cigizni megyek, jön szembe, látja a cigit a kezemben, visszafordul szó nélkül. Na, cigi végeztével kerültem, benéztem az irodájába (hárman ülnek ott, a másik kettő taposásgyanús), és rákérdeztem, hogy mi a probléma, mert már feltűnő, hogy keres.
    Segg egyszerű hiba, még csak nem is tehet róla, 2 perc, 4 kattintás, next-next-finish, kész. Elmagyaráztam neki, hogy tudja a jövőben elkerülni ezt a hibát. Hölgyemény csodálkozik, majd:
    - Te rendes vagy! Nekem azt mondták, hogy tilos téged cseszegetni, mert üvöltesz mindenkivel, türelmetlen vagy, de érthető, mert vannak gondjaid.
    Szemem kerek, két emberkénk húzza magát ám rendesen.
    - Kééérlek (30$-os mosoly elővesz) mesélj, milyen gondjaim vannak.
    (Csaj vette a lapot, vigyorog és sorolja)
    - Hát, mindenki tudja, hogy kirúgott az asszony, azóta a kocsiban alszol, és állítólag alkohol szagod is volt. És az egyik volt munkatárssal félre is léptél....
    Felröhögtem, kivettem a zsebemből az alkoholos kézfertőtlenítőt, és áttöröltem a kezem :D Utána elmagyaráztam neki, hogy ha valaki jön egy hibával, a hibát megoldom, ha ő cseszi el az első két alkalommal elmagyarázom. A harmadiknál lecseszem, a negyediknél valóban kicsit hangosabb vagyok. A magánéletem pedig köszöni jól van, nemsokára megyünk haza, asszony csinált fini almáspitét, az exkolleginának pedig majd átadom a volt beosztottai üdvözletét, amikor megyünk bulizni :D

    [ Szerkesztve ]

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák