Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    Nálunk is alkotott a Vodafone... Csomagmódosítás, valami új tv-box (a régit sem láttam soha, a gyerek kapcsolta be időnként), mivel ha tévét is kérsz, olcsóbbra jön ki a csomag. Nekem nyolc, asszony intézi. Egyik nap kiblattyogott a szerelő, csakhogy én elfelejtettem kicetlizni, hogy ne piszkálja a modem beállításokat.
    Hazaesek, feltűnik hogy a telefonok és a laptop nem kezdik el a backupot, csak dobálja a SyncMe a hibákat. Nafasza, lerohadt a NAS. De annyira, hogy nem is elérhető. Rohadjáámeg, majd holnap nekiesek, most sorozatot kell nézni. Plex a tévén indít, semmi, nincs kapcsolat a szerverrel (ami nem a NAS). Na, ez már azért fáj, laptop felpattint, szerverre távoli asztal... Vagy nem.
    Mivel nekem az egyedi ip-tartományon át, a portsecig minden szirszar be van kapcsolva egy modem reset nem egészséges... Ettől még a szolgáltató lendületből rábaszta... Monitorral és billentyűzettel együtt blattyoghattam le a pincébe este kilenckor, télen. De rohadtul boldog voltam. Mirelitre fagyva jeleztem oldalbordámnak, hogy innentől ha bárki bármibe bele mer piszkálni ebben a házban, őt személyesen teszem felelőssé. És az krva sok rántotthúst és süteményt jelent....

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák