Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    válasz KROK640 #11772 üzenetére

    Úgy rémlik, mintha már korábban megírtam volna a mi cégünk sztoriját a házhozszállítással. Van egy utca-házszám címünk, meg egy postafiók-címünk is. Mivel a Magy. Kir. Postánál már alig van ember, alig van dolgozó, kézbesítő, ezért azt a csomagot is beleteszik a postafiókunkba, amire az utca-házszám van írva. Amire egyébként ki van fizetve a portó a munkahelyi címig! Mindig van egy-két diákmunkás a cég postázójában. Ezek többnyire ilyen vasággyal együtt negyven kilós főiskolás kislányok, az ő feladatuk minden nap kiballagni a közeli postára elhozni az aznapi levelezést.

    Az egyik napsugaras, madárfüttyös tavaszi napon ott figyelt a postafiókunkban egy kisebb, nyolcvankilós Hajdúsági Iparművek bojler. (Aminek a házhozszállítása természetesen az irodaházig volt kifizetve.) A kiscsaj, aki aznap kiment a postára, ránézett a másfél köbméteres dobozra, amit ha a vállára tettek volna, a súly térdig benyomta volna a földbe. Hazajött, botrányt csinált az igazgatói titkárságon, hogy miért várják el tőlük, hogy ekkora lóbaszó dobozokat cipeljen el a postáról?!?

    Még aznap megtiltották nekünk, hogy bármit is a munkahelyünkre rendeljünk. Brávó! Szóval a posta lustasága/emberhiánya miatt (nem kívánt törlendő), mi szoptuk be és sajnos kénytelenek vagyunk otthonra rendelni és egy napot kivenni, amikor esedékes a kiszállítás.

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák