Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz balisz #84025 üzenetére

    Ezzel nem igen lehet mit kezdeni, technikailag adott a probléma, már csak azon lehet vitatkozni mennyire zavaró. Nagyon szívesen linkelem az oldalakat ahol foglalkoznak mozgókép megjelenítéssel, pl: [link] vagy [link], utóbbin 2 OLED kapott reference plecsnit (azok is inkább az új technológia értékelése miatt) és 8 plazma. Számos fórumon megy a vita mikor lesz már BFI-s OLED. Tehát itt nem arról van szó hogy pár plazma-hívő már csak valami marginális jellemzőbe akar belekötni csak nehogy jobb legyen a szent plazmánál.
    Az hogy sokakat nem zavar megint egy érdekes szempont. Sokakat az LCD-k gyenge betiekintési szögei és gyatra kontrasztja sem zavar.

    Szerintem egyszerűen röhej ami a tv piacon megy, brutálisan drága OLED tv-k, és csak azért boruljunk le előttük mert van ugyan egy hatalmas fogyatékossága, de végül is az sokakat nem zavar. Mindjárt szaladok is megvenni valamelyik akciósat egymilláért, igaz utána szívom a fogam hogy az st50 elpicsázza egy BD filmmel vagy sportműsorral, de hát ez van, ez a csúcs, majd megszokom.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák