Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz balisz #84025 üzenetére

    "Igen, mozgóképet nézünk rakta, de ettől az emberek nagy részének nem fontos a mozgásmegjelenítés. Nem feltétlenül azért, mert az sem tudják pontosan, mi az, hanem egyszerűen nem érzékenyek rá."

    Speciel pont a mozgásmegjelenítési probléma az, amit az emberek döntő hányada észlel. Ha akadozik, vagy mosódik a kép, az szinte mindenkit zavar. Ha 0,002 cd/m2 helyett 0,0002 cd/m2 a feketeszint, ezáltal más a kontraszt értéke, az az emberek csak egy nagyon szűk rétegét érinti meg. Cáfold meg, ha gondolod, de ez így van. Még a videofilnek abszolút nem nevezhető párom is észleli, ha a mozgással vagy a mozgóképfelbontással valami nem kóser, rossz színhűség vagy feketeszint miatt még sosem szólt, akármilyen megjelenítőt néztünk is.

    "de ettől még el tudom fogadni, hogy másnak nem fontos. Neked ez fizikai fájdalmat okozna?"

    Neked komolyan ez a rögeszméd? Felejtsd már el ez a baromságot! Tényekkel vitatkozol és azon lovagolsz, hogy én mit fogadok el. Te vagy képtelen elfogadni, hogy az emberek nagyobb számára szembetűnő tulajdonságban rosszabb az OLED, ergo ezáltal kevesebb embernek lehet megfelelő alternatíva. Pláne, hogy olyan ára van, amit az átlagember ki se tud olvasni, nemhogy megfizetni. Akkor miért is lesz ez több embernek, vagy "az emberek nagy részének" - ahogy te írod - megfelelő vagy a plazmánál jobban megfelelő, ami újonnan is elérhető volt 100.000-200.000 Ft környékén is, plusz használtan most is elérhető ezen az árszinten?

    "Így tényleg elgondolkodtató mi értelme van az egésznek."

    Ergo Te is pontosan oda jutsz, amit mi mondunk, csak a rögeszmédtől nem tudsz szabadulni.

    "De ezeket a kérdéseket úgy is meg lehetne beszélni, hogy közben a saját véleményedet nem próbálnád objektív igazságként beállítani."

    Ez pontosan ugyanúgy vehetjük érvényesnek rád nézve is, már nem azért a húsz fillérért.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák