Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz wrbbt2 #83991 üzenetére

    "vennél-e utána egy több éves , garancia nélküli készüléket több százezer forintért ?? ."

    Volna más választásom, ha ugyanazt a minőséget szeretném, mint amit megszoktam? Nem volna. Akkor ez a kérdés eldőlt. Ha lejárt a garanciád, akkor tulajdonképp teljesen mindegy, hogy a leendő használt TV-n, amit vennél, van-e. Ugyanakkor egy használt plazma még mindig csak feleannyiba kerül, mint egy azonos méretű, de sokkal rosszabb/kompromisszumosabb OLED/LCD, amire - hurrá - van 2 év garancia.

    Szóval fordítsuk meg a kérdést: csak azért nem aránytalan kiadni 1,5 millió forintot egy 65"-os OLED-ért (ami amúgy jóval gyengébb, mint egy utolsó, vagy azelőtti szériás plazma), mert van rá 2 év garancia? Szóval akkor már minden rendben? Csak azért, mert új és van rá garancia? Tök jó: lesz egy olyan készüléked, ami a sáros lábnyomát szagolja annak, amit feleannyiból vehettél volna, de nem tetted, mert arra már nem volt garancia. Értem.

    A fő probléma itt az, hogy sokan azt vizionálják, hogy javíthatatlanul elromlik a használt plazma. Halkan mondom - ismét: 10 év alatt a harmadik Panasonic plazmámat koptatom, mind megvan még a családon belül, egy se romlott el. Pedig mentek eleget. A pakliban persze benne van, de a legtöbb hiba egyébként javítható. Alkatrész van, lesz is még jódarabig, szakember van. Amúgy meg az új is simán elromlik - mondom, több hibás, 1 éves kor alatti Samsung LCD-ről hallottam a közelmúltban a környezetemből, mint amennyi plazmáról az elmúlt pár évben.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák