Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor81

    senior tag

    válasz Gyulus76 #65989 üzenetére

    Igy van, a line bleed, ami meg ilyen zavaro jelenseg, meg a ghostra valo hajlam (a korrektseg kedveert meg kell emlitenem ezt meg nem lattam a VT60-eseteben, de a GT50 az 500 ora nagyon finom bejaratas utan is azonnal hajlamos volt ra, pedig a kontraszt is nevetsegesen alacsonyan volt)
    Ahogyan DM-Fan is megerositette, a poszterizacio minosegi adassal szamuzheto. Es ez itt a lenyeg ! Ezeket a keszulekeket ugy csinaltak, hogy felteteleztek a minosegi forrast, ahol valoban nagyot domboritanak. A line bleed valoban nagyon sokat javult a GT50-hez kepest, de durva tulzas lenne azt allitani, hogy eltunt...
    DM-Fan masik megjegyzesevel nem ertek egyet, mert az itt jo "ertelemben" emlitett igenytelenseg nem magyarazat arra, hogy a csucsmodell olyan hibaktol szenvedjen, amitol a belepo nem, ill. a mostani "igenytelen" modellek (X60) vagy a tavalyi UT50 meg durvabban birjon ezen hibakkal, mint egy 6-7 eves modell.
    Sajnalatos modon, de el kell fogadni, hogy az altalanos ertelemben vett minoseg lefele megy az ido elorehaladtaval es itt nem csak a plazma TV-rol, hanem barmilyen sorozatban gyartott termekrol van szo. (autok, szerszamok, ruhak, szinte barmi...)

    Udv.: Viktor

Új hozzászólás Aktív témák