Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz zsoltee10 #52876 üzenetére

    Vásárlói oldalról nézve valóban gonosz átverésnek tűnhet, míg a mérnökök oldaláról épp úgy tekinthető őszintén jóindulatú ügyes optimalizálásnak is. Ők szoftveresen kihozták az adott hardware-ből, amit lehetett. Ha az első X órában többet bírt, akkor arra az időre ki is hajtották belőle ahelyett, hogy már a 0. perctől olyan, kevésbé ideális teljesítményre hangolták volna, ami n*X óra után is biztonságos lesz.

    Úgy is nézhetjük ezt, hogy valószínűleg az ST60-on is lehetne még sötétebb a fekete az első X órában, de ezt elveszik tőlünk, és ezalatt is azt kell néznünk, ahogy egyébként csak később is elég lenne.

    A legjobb persze az lenne, ha legalább a szervizmenüben (bár akár egy Professional mód sokadik almenüjében is elférhetne, ami mondjuk csak egy ISF jelszó beütése után jön elő) lenne pár paraméter, amivel ez egyedien kalibrálható. Tehát mindegyiken oda tekerné az ember, ahová akarja, persze célszerűen pont oda, vagy csak picit feljebb,ahol az ő adott készüléke abban az életkorában stabil (vagy visszarakhatja Auto-ra, ami az életkorból számol nagy biztonságú értéket, mint akkor és/vagy Fix-re, mint ma).

    Ezzel végül is kalibrálhatóvá válna. Valahol az EEPROM memóriacímek mélyén az is, csak mi ahhoz jelenleg nem férünk hozzá sem egy biztonságosnak mondható, de még "hekker" módszerekkel sem.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák