Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Dorian #39016 üzenetére

    nem, en egy velemenyt mondok valamirol, amit ti nem tudtok megerteni, mert a tokeletes fekete es a tokeletes hangok vilagaban eltek, es nem ertitek mit jelent az hogy mozielmeny.

    Irtam mar nem egyszer: a mozielmeny ott kezdodik, hogy elmegyek othonrol, es film megnezese az csak resze a dolognak. Es nem szol a tokeletes feketerol, a dts ultra megahifi hangrol, meg az ilyen szaraz technikai reszletekrol, mert ezek nem lenyegesek.

    A gyermeki lelkesedesrol szol a mozielmeny, arrol hogy az ember egy masik vilagba kerul, az izgalomrol, a katarzisrol, arrol az elmenyrol amikor az kisgyerek tatott szajjal nezi Darth Vader es Luke Skywalker kuzdelmet Felhovarosban, aminek a vegen Darth Vader azt mondja, hogy Luke, en vagyok az apad, es az a kisgyerek egesz eleteben emlekszik majd arra a dobbenetre, amit ekkor erzett...

    Ti ilyenkor meg azt mondanatok, hogy ejnye, Darth Vader sisakjan nem csillan a feny kello reszletesseggel, a kopenye inkabb szurke mint fekete, es a szel suvitese is 48,5 Hz-zel magasabbra van allitva a tokeletesnel.

    El nem tudom kepzelni, hogy egy Oblivion szintu filmrol ugy jonnek ki hogy baszki rossz volt a feketeszint. Es ennek semmi koze sincs sem a hallashoz sem a latashoz, mielott elojottok vele: teljesen jol latok es hallok.

    (#39017) panpeter92

    Azert fogok 65VT60-at venni, mert tevezni akarok rajta es nem mozizni. Es mert megtehetem, mert nem jelent kulonosebb anyagi megterhelest. Az osszes tobbire a valaszt lasd fentebb.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák