Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • athalai

    csendes tag

    Sziasztok,

    A mai nap folyaman megvettem a Panasonic P50GT50E tipusu TV-met, es eddig hatalmas a csalodasom.

    Amit eddig csinaltam, az az, hogy ranyomtam a laptopomat a TV-re HDMI-n keresztul. HDMI-kabelem egy HDMI 1.4-es 5m-es 1400HUF-os noname kabel (nem aranyozott), a Panasonic boltban az elado azt mondta ez jo lesz, ok ezt hasznaljak, semmi bajuk nem volt. Nem ertek a dolgokhoz, nem tudom, hogy az eDigitalnak kaphato equip HDMI aranyozott vegu kabel segitene-e a problemaimon.

    Kb 2 meterre ulok a TV-tol es az alabbi gondjaim vannak:

    1. kirakom a desktopot 1080p/60Hz-re es egyszeruen vibral a kep a homogen feluleteknel. Ha a TV melle nezek, akkor kb annyira zavarja a szemem mint a jo oreg CRT monitoroknal a 60Hz. Ha ranezek a TV-re akkor nem ennyire kardinalis, de egyszeruen erzem hogy farasztja a szemem.
    2. Nem eles 1920x1080-es felbontasban a dektopom. Kirakom a mail kliensemet a TV-re, es igencsak erolkodnom kell, hogy el tudjam olvasni a szoveget default fontmerettel, raadasul a mailkliensben sok homogen hatter van, igy az 1-es problema meg zavarobba es farasztobba teszi a dolgot.
    3. Ha a VLC mediaplayert ablakban rakom ki a TV-re, akkor az alabbi linken (http://dl.dropbox.com/u/23321758/pana_desktop.png) lathato sotetedeseket tapasztalok az ablakon _kivul_. Ha mozgatom az ablakot, ezek a csikok mennek vele.

    Bocs, ha ezek tudott dolgok, lehet rosszul felteteleztem, hogy a fenti use-casekre hasznalhato egy 320ezres TV?!

    Eleg csalodott vagyok :/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák