Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz tevfik #32015 üzenetére

    Ha plusz táppal (Y USB-kábel) sem megy, akkor esetleg nézz rá a HDD-re PC-vel, valamilyen partíció menedzselő szoftverrel, hogy nincs-e rajta esetleg a HDD elején egy rejtett partíció/unallocated space, vagy valami! Az meg tudja tréfálni a TV-ket.

    hunspikey #32020: "Basszus kulcs, ha már nekifeszül az ember is kivirítja az óriás lóvét, akkor legalább legyen mindenből a max. Méretből is! Most komolyan minek vegyek 60 colos ZT-t egy 55 colos VT50-helyett?? Nem értem hogy hozták ezt össze, de elkeserít."

    Szerintem úgy, hogy alapvetően nem feltételezik, hogy aki tavaly vett 55"-os VT50-et, az idén máris lecserélné egy 65ZT60-ra. Nem Te vagy a célközönség, hanem mondjuk aki 4-5 éve vett egy 42"-50"-ost. Persze, egyébként megértem a sirámot, én sem nagyon vennék már 65"-nál kisebb TV-t, de az a helyzet, hogy szerintem az átlag közép-kelet európai számára a 60ZT60 is elérhetetlen ábránd marad, úgyhogy gyanítom csak presztízsből lesz itt piacon ez a modell. Én abban is kételkedem egyébként, hogy világszerte el tudják adni hipp-hopp azt a 20.000 darabot. Elfogy, de nem rövid idő alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák