Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz BBéci #27920 üzenetére

    "Ahogy hunspikey írja, évek óta csökken az asztali PC-k eladása, egyre kevesebb ember csúfítja el vele a lakását. Sok helyet foglal, zajos, zabálja az áramot. Barátom 5 éve átalakította a garázsát számítógép szobának, (és mosókonyhának) aztán előbb a felesége, aztán a lánya, majd Ő is laptopra váltott. 3 éve csak átjárónak és lomtárnak funkcionál a szoba, mert a laptopokat a nappaliban, vagy az emeleti hálószobákban is tudják használni.
    Talán Neked is feltűnt a filmekben, hogy már az irodákban is egyre több a laptop, lakásokban meg szinte soha nem látsz mást."

    Bocsáss meg, ez butaság. Ilyen alapon amit írsz, hogy asztali pc-t már alig látsz a háztartásokban és mindenhol laptopok vannak, simán leírhatnád a plazma technológiát is. A plazma olcsóbb és jobb képminőségű, ennek ellenére a legtöbb helyen LCD-t látsz. Az asztali PC nagyobb teljesítményű és olcsóbb, mégis legtöbb helyen laptopot látsz. Szerinted ennek mi az oka? Az ár-érték arány? A túrót. Még jó ideig nem lesz olyan teljesítményű egy laptop ugyanazon az áron, mint egy asztali PC.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák